Et barbord kan bruges til mange aktiviteter

Drømmer du om dit helt eget barbord, men har svært ved at overtale din kæreste, kone eller mand om, at det er en god investering? Så finder du gode argumenter i denne artikel, hvor du kan læse om nogle af de smarte ting, du kan bruge dit barbord til.

Ordet ’barbord’ kan egentlig bruges til at beskrive mange forskellige møbler. Det kan betegne et lille dekorativt bord med hjul, som bruges til at udstille dine smukke krystalglas og flaskerne med den gode rom, cognac og whisky. Det kan også betegne en blæret hjemmebar, der er et hit i de fleste ungkarlehybler.

Som oftest beskriver det dog et forholdsvist højt bord, som du kan slå sig ned ved, når du vil nyde en god kop kaffe, en hurtig frokost eller en opkvikkende drink før middagen.

Find inspiration til dit nye barbord her.

Et dekorativt møbel

Et barbord er et virkelig fint og dekorativt møbel, som vil passe ind i langt de fleste hjem. Har du f.eks. lidt ekstra plads i køkkenet, stuen eller kælderen, er det ideelt at stille et barbord her. På den måde kan du hurtigt skabe en indbydende lille krog, som dine gæster kan hygge sig ved.

Barborde kan fås i et utal af forskellige design. Der er altså rig mulighed for at finde en model, der vil leve op til alle dine ønsker og krav, hvad enten det skal være et rustikt og maskulint bord til herreværelset eller et stilrent og enkelt bord til det moderne hjem.

Perfekt til træning og stående arbejde

Mener din kæreste, kone eller mand, at et barbord er en overflødig investering? Eller mangler du selv stadig de sidste gode argumenter for at købe det barbord, du har forelsket dig i? Så husk på, at bordet – i kraft af den ekstra højde – har nogle andre egenskaber end et konventionelt spisebord.

Hvis du somme tider arbejder eller studerer hjemmefra, kan det f.eks. være en god idé at flytte din bærbare computer hen til barbordet. På den måde kan du nemlig udføre dit arbejde stående, hvilket både er godt for din ryg og for din forbrænding. Du forbrænder nemlig flere kalorier, når du står op.

Du kan også aktivere dine muskler under det stående arbejde, og dermed opnå en let træning af kroppen. Prøv f.eks. at udfordre din balance ved at stå på et ben. Det vil sætte gang i både læg- og mavemuskler.

En anden god øvelse er at stå på tæer, hvilket vil sætte gang i blodcirkulationen og dermed øge ilttilførslen til din hjerne. Det betyder, at du vil føle dig friskere og mere skarp. Kniber det med balancen, kan du støtte dig til barbordets kant, mens du hæver og sænker dig.

Ikke blot et almindeligt bord

Et barbord er altså ikke bare et helt almindeligt bord, der kan erstattes af et spisebord eller et kontorbord. Det kan du minde dig selv – og din kæreste – om, når du skal argumentere for, hvorfor et nyt, smukt højbord skal flytte ind i jeres hjem.

Dette indlæg blev udgivet i Hus & Indbo. Bogmærk permalinket.