Dobbelt carport er et hit om vinteren

En dobbelt carport er en rigtig praktisk ting at have – særligt om vinteren, når sne og frostgrader melder sig.

Er du træt af at skulle skrabe din bil fri for frost og sne hver morgen i vintermånederne? Vil du gerne beskytte bilen mod snavs, støv og nedfaldende blade? Så er det måske tid til at investere i en dobbelt carport. En rummelig carport er nemlig et hit – ikke mindst om vinteren, hvor vejret ofte kan være en udfordring for bilejere.

Kom hurtigere af sted om morgenen

Mange af os, der til daglig bruger bilen til og fra arbejde, frygter for vintermånedernes komme. For når sneen falder i tunge dynger, ved vi godt, hvad klokken er slået. Tid til at stå ekstra tidligt op om morgenen og kæmpe en lang, sej kamp for at skrabe is og sne væk fra bilens ruder, tag og lygter.

Der er ingen vej uden om det. For hvis ikke ruder og lygter er afiset ordentligt, og hvis du vælger at se mellem fingrene med det tykke lag af sne, der pryder bilens tag, så kan det være til fare for både din sikkerhed og din pengepung. Sikkerheden, fordi du risikerer at køre galt, og din pengepung, fordi der sandsynligvis vanker en bøde, hvis politiet stopper dig.

Og dog – du kan faktisk slippe for det sure slid, hvis du anskaffer dig en dobbelt carport. Her står bilen nemlig sikkert parkeret i læ for vind og vejr. Dermed undgår du helt at skulle skovle sne væk og kan i stedet snuppe ti minutter mere under dynen om morgenen.

Er du på udkig efter en dobbelt carport? Find inspiration lige her.

Fordelene ved en dobbelt carport

Har I flere biler i din husstand, eller er du måske så heldig at have en båd eller en trailer? Ja, så giver det god mening at vælge en dobbelt carport, hvor alt kan parkeres i sikkerhed for regn, sne og blæst. Det mindsker nemlig chancen for rustskader, ligesom bilerne ikke behøver at skulle blive vasket så ofte.

Selvom du kun har en enkelt bil, kan det stadig betale sig at investere i en dobbeltmodel. Det ekstra rum i carporten kan du med fordel anvende til opbevaring af cykler, værktøj og forskellige maskiner, ligesom du også kan bruge pladsen som værksted.

Også smart om sommeren

En dobbelt carport er ikke kun et hit om vinteren, men også om sommeren. Den skaber nemlig læ for solen, så bilen ikke bliver overophedet. Hvis du vælger en model, der er lukket hele vejen rundt, vil du tilmed kunne bruge den som et dejligt køligt tilholdssted, når du har brug for en pause for den bagende sol.

I et land med så omskifteligt vejr som i Danmark, er der altså mange gode grunde til at anskaffe sig en dobbelt carport. På den måde er du nemlig sikker på, at din bil er bedst muligt beskyttet for sol, regn og sne, når du ikke bruger den. Dermed kan du spare både tid og penge på de vejrbetingede gener og skader, som du ellers måtte døje med.

Dette indlæg blev udgivet i Hus & Indbo. Bogmærk permalinket.