Dengang jeg var på fotosafari i Sydafrika

Overvejer du en fotosafari i Sydafrika, men er du i tvivl om, hvorvidt du skal tage afsted. Jeg kan kun sige én ting: Gør det. Det er det hele værd.

Jeg har selv været så heldig at være afsted på en fotosafari i Sydafrika, og det er en af de bedste oplevelser, jeg nogensinde har haft. Vil du gerne opleve bushens dyreliv helt tæt på, kan jeg klart anbefale at tage afsted. I dette indlæg vil jeg fortælle lidt om, hvorfor jeg synes, at en fotosafari i Sydafrika er noget, som alle burde opleve.

En fantastisk og uforglemmelig oplevelse

Jeg vil gerne starte med at slå fast, at jeg havde en helt igennem fantastisk tur til Sydafrika, hvor jeg blandt andet var på en fotosafari. Det var en af de mest fantastiske oplevelser, jeg har oplevet i mit liv. Vi havde en rigtig god guide, der instruerede os i, hvordan vi skulle forholde os ude i bushen, når vi skulle tæt på dyrene. Guiden gjorde også, at vi altid følte os i trygge hænder.

Oplevelsen var både spændende og en smule nervepirrende. Det er en følelse, der faktisk er svær at beskrive. Du kommer tæt på en masse fantastiske og majestætiske dyr, som du måske kun har set i et zoologisk have, hvis du er heldig. På denne fotosafari i Sydafrika kommer du tæt på dyrene, hvor du kan iagttage dem i deres naturlige element. Det giver et helt andet perspektiv sammenlignet med en zoologisk have.

Fotosafari i Sydafrika til fods og i bil

Vores fotosafari foregik både til fods og i bil. Det gjorde, at vi kom mange forskellige steder hen, hvor vi kunne se et væld af forskellige dyr. Vi så blandt andet løver, leoparder, gnuer, bøfler og meget mere. Vi var også så heldige at se både flodheste og elefanter. Det var en helt unik oplevelse at komme så tæt på disse enorme dyr ude i bushen. Det er noget af det, jeg særligt husker fra turen til Sydafrika.

At vi kørte i bil og var ude at gå, var også med til, at vi tage billeder fra flere forskellige vinkler. Det er jeg især glad for, nu hvor jeg er kommet hjem og kan se alle mine fantastiske billeder fra turen.

Derfor skal du tage på fotosafari i Sydafrika

Nu har du nok allerede opdaget, at jeg er en stor fortaler for at tage på en fotosafari til Sydafrika. Grunden er egentlig ret simpel. Jeg havde selv en helt igennem fantastisk tur, som jeg på ingen måde vil være foruden. Jeg vil dog gerne sprede budskabet om, hvor mange gode oplevelser du kan få ved at tage afsted.

Er du ved at planlægge en ferie, hvor det ikke kun skal handle om pool og drinks med små paraplyer i, er en tur på safari et rigtig godt bud på en anderledes ferie, hvor du får nogle helt unikke oplevelser med hjem i bagagen. Derudover får du selvfølgelig også de skønne billeder med hjem, som du har taget, der kan minde dig om den fantastiske ferie.

 

Dette indlæg blev udgivet i Rejser. Bogmærk permalinket.