3 gode grunde til at købe en jacuzzi

Mangler du nogle gode grunde til at købe en jacuzzi, kommer vi med dem her. Det er nemlig både godt for dit helbred, mere vandbesparende end et badekar, og så giver det dig en mulighed for at være mere social.

Mange mennesker drømmer om at få en jacuzzi, hvor de kan slappe af efter en lang dag. Der er dog ikke så mange, der får udlevet drømmen, hvilket er ærgerligt, da der er en række gode grunde til, at du bør anskaffe dig en jacuzzi. Vi kommer ind på tre her.

1. Godt for helbredet

En jacuzzi er godt for dit helbred på en lang række forskellige måder. Det er først og fremmest i forhold til, at den giver dig et sted, hvor du kan komme helt ned i gear. Det er virkelig sundt for dig at gøre, når du har gang i mange forskellige aktiviteter.

Derudover giver opholdet i jacuzzien dine led og muskler en tiltrængt pause. Når du flyder i vandet, belaster du dem ikke i nær så høj grad. Har du ømme muskler, kan du lade dem massere af jacuzziens massagefunktion.

Har du en jacuzzi, kan du bruge den til at dyrke motion i. Det er meget brugt blandt fysioterapeuter at lade deres patienter træne i vand, fordi det er både behageligt og skånsomt. Er du ikke så meget til at løbe en tur, er det derfor oplagt for dig.

2. Vandbesparende i forhold til et badekar

Bruger du et badekar til at ligge og slappe af i nu, kan du glæde dig over, at det faktisk er langt mere vandbesparende for dig at have en jacuzzi. Der kan du nemlig nøjes med at skifte vandet hver tredje til sjette måned, mens du jo i et badekar hælder masser af liter af vand direkte ud i afløbet efter badet.

Jacuzzien har typisk et indbygget filter, der kan rense vandet. (noget om kundens model og link til den) Derudover kan du også tilsætte klor til vandet, hvilket er med til at holde det rent i endnu længere tid.

Du kan også indføre nogle standardregler for god hygiejne, så vandet bliver ved med at være lækkert at bade i. Det er for eksempel, at alle har været i bad og har rent badetøj på, og at der ikke bliver brugt udendørsfodtøj i jacuzzien.

3. Anderledes måde at være social

En jacuzzi er en god måde for dig at være social på en anderledes måde, end du plejer. Det er rigtig hyggeligt at sidde i vandet med venner og familie og kan hurtigt føre til, at I kommer til at tale om noget helt andet end det, som I plejer. Det er med til at gøre, at I kan slappe af på en anderledes måde, end I plejer.  

Mange vil helt sikkert også synes, at det er sjovt og eksotisk, at du har fået en jacuzzi, og du kan derfor holde minipoolparties i den. Det er en anderledes og hyggelig aktivitet, som, dine venner helt sikkert vil synes, er sjov.

Dette indlæg blev udgivet i Hus & Indbo. Bogmærk permalinket.